Inici Actualitat L’Ajuntament aprova un pressupost de mínims

L’Ajuntament aprova un pressupost de mínims

0
COMPARTIR


Ahir, en el ple municipal corresponent al mes de gener, l’Ajuntament va aprovar un pressupost de 3.821.971 euros, corresponent al 2010.

A causa de la crisis i de la gran davallada en els ingressos municipals, es tracta d’un pressupost de mínims, segons va explicar l’Imma Codony, regidora d’Hisenda.

Els ingressos s’han reduït a causa de les llicencies d’obres, que fins ara eren la font de finançament més important de l’Ajuntament i que han caigut un 62,60% respecte al 2008 i un 90,30% respecte al 2006. També s’ha reduït un 3,89% les aportacions de l’Estat Espanyol que feia anys que anaven augmentat, està previst que el 2010 encara es redueixi més, fins a arribar a un 20%.

D’altra banda s’ha reduït la despesa corrent amb un 4,17% però l’equip de Govern esta fent ”un gran esforç per continuar sense tancar serveis o deixar l’Ajuntament en una situació econòmica crítica com està passant en altres municipis”. La regidora va explicar que “s’ha contingut la despesa i que s’ha fet un pressupost apurat i que no contempla cap inversió ja que no s’invertirà en res que no estigui pràcticament del 100% finançat.”

L’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, va destacar que encara que el pressupost no contempli inversions, si que n’hi ha de previstes. Va destacar els 640.000 euros del FEIL, la urbanització del barri de Mont-rodon, les millores del nucli urbà i les obres de la piscina coberta “on en la majoria de cassos ja tenim els diners o estem acabant de buscar-ne el finançament”.

Més informació i Audió de só: Radio Taradell
Foto: El9Nou

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments