Inici Actualitat Dijous es fa el primer ple del 2010

Dijous es fa el primer ple del 2010

0
COMPARTIR

Aquest dijous es celebrarà el primer ple de l’any 2010, corresponent al ple ordinari del mes de gener. El ple discutirà, entre altres coses, l’aprovació del Pressupost d’enguany, les bases d’execució i la plantilla de personal.

L’ordre del dia serà el següent:


A) Propostes de dictàmens

1.- Aprovar l’acta de la sessió anterior.
2.- Aprovar, si escau, inicialment el pressupost general per l’any 2010, les bases d’execució i la plantilla de personal.
3.- Aprovar, si escau, inicialment l’ordenança municipal tipus reguladora de lliure accés a les activitats de serveis i el seu exercici en l’àmbit territorial de l’entitat local Ajuntament de Taradell.
4.- Aprovar, si escau, la ratificació de la resolució núm. 13 de la Junta de Govern local de l’11 de gener de 2010, referida a l’aprovació de l’esborrany de conveni de col•laboració entre el consorci Localred i l’Ajuntament de Taradell per a la contractació centralitzada de serveis de telecomunicacions de veu, mòbil i dades.
5.- Aprovar, si escau, l’esborrany de conveni de col•laboració a signar entre la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Taradell relatiu a la conservació i manteniment de la rotonda d’accés al barri de Mont-rodon a la Crta. B-5306, així com la rectificació d’un error material numèric i la complementació del dictamen núm. 4 del Ple de data 28 d’octubre de 2009 ‘Aprovar, si escau, l’esborrany d’acord de cessió anticipada de terrenys, a signar entre la senyora Roser Oller i Montià i L’Ajuntament de Taradell, regulador de la cessió anticipada de terrenys per a l’execució de la rotonda d’accés al barri de Mont-rodon, a la Crta. B-5306′.
6.- Aprovar, si s’escau, l’adjudicació provisional de la licitació per subhasta electrònica per a la contractació del subministrament d’energia elèctrica a l’Ajuntament de Taradell, expedient núm: 1/2009/SUB’
7.- Aprovar, si escau, la resolució de l’expedient sancionador per infracció a l’ordenança municipal de tinença d’animals, expedient núm. 12/2009, amb imposició de sanció.
8.- Aprovar, si escau, donar suport al “Manifest en contra dels cobraments de rescats a esportistes en el medi natural” promogut per la Federació d’entitats excursionistes de Catalunya.

B) Mocions

4.- Mocions

c) Comunicacions diverses al ple i control d’òrgans municipals

5.- Comunicacions diverses.
6.- Control d’òrgans municipals i precs i preguntes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments