Inici Actualitat Fent Memòria presenta demà la feina del primer any de recerca

Fent Memòria presenta demà la feina del primer any de recerca

0
COMPARTIR

El Grup de Recerca Local de Taradell presentarà demà a les 12 del matí, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Taradell, els resultats del primer any de treball en el projecte Fent Memòria.

Aquest grup neix per iniciativa de la Biblioteca Municipal, l’Arxiu Fotogràfic, la Comissió de Festes de Sant Antoni Abat i un grup de persones que comparteixen un interès comú per la història local, amb l’objectiu de recollir, a partir d’entrevistes a la gent més gran de la població, el testimoni de com era abans la vida quotidiana al nostre poble.

El Grup de Recerca Local farà balanç d’aquest any de feina i presentarà els seus objectius més immediats. Seguidament intervindrà el sr. Lluís Verdaguer, alcalde de Taradell, i el sr. Carles García, director del Museu Industrial de Ter de Manlleu, que oferirà la xerrada “Fer memòria, democratitzar la memòria”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments