Inici Actualitat “El Rei Lear” a la Festa Major d’Hivern

“El Rei Lear” a la Festa Major d’Hivern

2
COMPARTIREn motiu de Sant Sebastià, la Festa Major d’hivern que es celebra el proper 20 de gener, la companyia Arcs Estudi Teatre del taradellenc Manel Gausa interpretarà la obra “El Rei Lear” de William Shakespeare a Can Costa i Font.

El Rei Lear (King Lear) és una de les principals tragèdies de Shakespeare i versa sobre la ingratitud dels fills, la vellesa i la bogeria.

La funció és va pre-estrenar el 3 d’abril de 2008 a la Carpa que en Manel té a la casa de la Roca i el 20 d’abril de 2008 es va estrenar al Teatre Centre de Gràcia. Posteriorment va estar de gira per diferents localitats catalanes.

Aquest aterra a Can Costa, després que l’any passat es va haver de suspendre per un accident que va patir l’actor principal. Es representarà 2 vegades: la primera serà quest dissabte a les 8 del vespre i la segona l’endemà diumenge a les 6 de la tarda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Pep
Pep
26 gener 2010 12:46

Vaig anar dissabte a veure la representació. Felicitats a tots els actors i actrius.És molt difícil interpretar Shakespeare, l'actor està sempre al límit del precipici: costa trobar el punt just a cada moment, entre la comèdia i la tragèdia. El públic pot riure en qualsevol moment i fer-te caure… I els actors d'Arc Teatre ho van fer molt bé, això.Per mi, va fallar una mica el ritme de la interpretació. Sobretot la dels personatges de més edat, que alentíen un pel les escenes.El vestuari fantàstic, l'escenografia excessiva (massa trucs i protagonisme, que també alenteix), la il.luminació molt ben resolta i… Llegeix més »

Anònim
Anònim
25 gener 2010 12:47

Molt bona tragèdia de Shakespeare. L'interpretació de Gausa és magistral i la dels actors principals és excel.lent. L'escenografia, el muntatge i el vestuari també són de molt bon nivell. Recomanable.