Inici Actualitat Comencen les jornades de Portes Obertes a les escoles de Taradell

Comencen les jornades de Portes Obertes a les escoles de Taradell

0
COMPARTIR

Degut al nou calendari escolar aquest any s’avancen les pre-inscripcions als centres educatius d’Infantil i Primària i això fa que també s’avancin les jornades de portes obertes dels tres centres educatius taradellencs.

Les preinscripcions enguany es faran del dia 2 al 16 de febrer i el primer centre a fer la jornada de portes obertes serà la del CEIP ” Les Pinediques” que ho farà aquest dissabte de les 11 a la 1 del matí. El Col.legi “Sant Genís i Santa Agnès” ho farà el proper dissabte de les 11 a la 1 del matí i el CEIP “El Gurri” ho farà el proper divendres 5 de febrer de els 4 a les 6 de la tarda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments