Inici Actualitat Comença la Festa dels Tonis 2010

Comença la Festa dels Tonis 2010

0
COMPARTIR

A aquestes hores ja ha començat la Festa dels Tonis de Taradell que enguany està marcada per el fred intens que hi ha a tota la Plana.

A 3/4 de 10 han sortit de l’Alzinar de la Roca tots els carros, burros i cavalls que van baixant cap al poble en direcció a l’església on a 2/4 de 12 s’acabarà la missa commemorativa i sortiran els abanderats i cordoners amb la bandera de Sant Antoni Abat. A les 12 seran davant de “La Caixa” per fer la benedicció de la Bandera, dels panets de Sant Antoni i de les cavalleries i començaran el Passant dels Tres Tombs pels carrers del poble.

La Fira “duros a 4 peles” davant l’església

A l’aparcament de la Carpa (fotografies) també s’hi agrupen des de bon mati un munt de carros i cavalls que s’afegiran al passant a partir de les 12 de mati, i a davant de l’església ja hi ha muntada la fira de “Duros a 4 peles” (fotografies inferiors) que organitza l’Associació de Botiguers de Taradell per treure el genero de rebaixes.


COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments