Inici Actualitat Taradell Bloc us desitja uns bons Reis!

Taradell Bloc us desitja uns bons Reis!

0
COMPARTIR

La cavalcada arriba a les 7 de la tarda

Avui a les 7 de la tarda Ses Majestats els Reis de l’Orient arribaran a Taradell. Ho faran pel carrer de la Font i després passaran per la Plaça.

Tot seguit enfilaran pel Passeig Domènec Sert i seguiran per la carretera de Balenyà fins al Ramon Pou que el pujaran. A l’arribar al carrer Sant Sebastià baixaran fins a la Plaça de les Eres on faran l’adoració del pessebre i se’ls farà la recepció oficial a l’Ajuntament de la Vila i els Reis faran el parlament des del balcó de l’Ajuntament.

Després baixaran a la Plaça de Eres on faran el repartiment de joguines per tota la mainada. Després del repartiment els Reis enfilaran el carrer de la Vila i marxaran fins l’any vinent.

Més informació a aquest apunt

Mapa del recorregut

El dia de Reis no et perdis el Concurs de Reis de Ràdio Taradell

Ràdio Taradell és a punt de celebrar la 23a edició d’EL CONCURS DE REIS, el programa estrella de l’emissora que s’emet cada 6 de gener. A partir de les 10 del matí i fins a les 2 del migdia, els oients podran trucar al 93 812 62 20 i emportar-se un dels més de 150 regals que tenen preparats, gràcies a la gentilesa d’establiments, empreses, entitats i institucions de Taradell.

La mecànica és la mateixa de sempre. Basat en el joc dels vaixells, el concurs proposa als oients que diguin una casella (per exemple, A1). Si la casella conté un regal, se l’emporta directament. Si la casella és una aigua, se li fa una pregunta i si l’endevina, podrà tornar a participar. I així fins a aconseguir un regal. I és que la filosofia d’EL CONCURS DE REIS és que ningú es quedi sense el seu regal.

Operatiu especial de Protecció Civil

Protecció Civil Voluntaris de Taradell informa que avui, en motiu de la cavalcada de Reis, es patiran talls de trànsit als carrers de la nostra població. Es tallarà la carretera principal del centre Urbà, des de la Rotonda de la T fins els semàfors situats al Carrer Ramon Pou, igualment que tots els accessos a la Plaça de les Eres.

Com fan anualment per aquestes festes, volen donar quatre recomanacions i consells per la seguretat tant com els assistents a la cavalcada i els conductors dels vehicles que s’hagin de desplaçar algun lloc o altre de la població.

VEHICLES:

– No circular si no és completament necessari per dintre la població a partir de 2/4 de 7 del vespre, ja que la majoria d’accés al centre estaran plens de gent.

– No desplaçar-se pels Carrer del Centre per desplaçar-se d’una banda a l’altre de la població. Es recomanable utilitzar la Ronda de Circumval•lació i entrar pel lloc més convenient per arribar el vostre destí.

– No aparcar pels carrers on passa la cavalcada: La Plaça, Carrer Ramon Pou, Carrer Sant Sebastià, Plaça de les Eres i Carrer de la Vila. Cal utilitzar els aparcaments de la Coma del Reig, La Carpa i darrera l’Església. ( ADJUNT EL MAPA D’APARCAMENTS )

– Els carrers estaran tallats a partir que faltin cinc minuts per les set del vespre. Els carrers que és tallaràn són els següents: Carretera Principal ( C/ de la Font, Pg. Domènec Sert, Crta de Balenyà ) i els Carrers de la Vila, Sant Sebastià en els accessos a la Plaça de les Eres igualment que el Carrer Ramon Pou i el Carrer Catalunya. ( ADJUNT MAPA DE TALLS O RECORREGUT )

PERSONES:

– Recomanem a tots els pares i mares que vagin amb molt de compte amb els nens i nenes ja que els carrers no es tallen cinc minuts abans de les set del vespre i fins aquell moment el trànsit queda obert i poden baixar en qualsevol moment a la carretera.

– Anar molt de compte amb les Carrosses, ja que són vehicles que és mouen i ficar-se entre mig de la carrossa i el cotxe pot ser perillós.

– Respectar les tanques que s’ubicaran el pas de l’Ajuntament i la Plaça de les Eres. Es demana que la gent no es tiri sobre els reis quan arribin a la porta de l’ajuntament.

– Respectar l’ordre d’entrega de les joguines. Hi hauran instal•lades unes tanques que limitaran l’accés a la carrossa i tothom pugui recollir el regal amb tranquil•litat., ja que com cada any hi ha regals per tothom.

– Es demana molta precaució amb les atxes de Barbelló. S’ha de controlar ja que és un objecte perillós i ha perill de cremar els de més i els arbres que tenim als carrers on passa la comitiva.

Situació dels aparcaments

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments