Inici Cultura Tot apunt per l’arribada dels Reis de l’Orient

Tot apunt per l’arribada dels Reis de l’Orient

0
COMPARTIR


Ses Majestats els Reis de l’Orient ja estan camí de Taradell i la setmana vinent, el dimarts dia 5 de febrer, faran la seva entrada a la Plaça pel carrer de la Font i ompliran tot el poble de regals i il•lusions.

Els Reis enfilaran pel Passeig Domènec Sert i seguiran per la carretera de Balenyà fins al Ramon Pou que el pujaran. A l’arribar al carrer Sant Sebastià baixaran fins a la Plaça de les Eres on faran l’adoració del pessebre i se’ls farà la recepció oficial a l’Ajuntament de la Vila.

El repartiment de joguines és farà a la Plaça de les Eres

La novetat d’aquest any és que el repartiment de joguines es farà a la Plaça de les Eres just després del Parlament que els Reis faran des del balcó de l’Ajuntament. Després del repartiment els Reis enfilaran el carrer de la Vila i marxaran fins l’any vinent.

Els Reis visitaran tots els nens malalts

Si algun nen està malalt i li agradaria que els Reis l’anessin a veure a casa seva, que els sues familiars es posin en contacte amb la comissió de Festes i el Rei els visitarà i els hi portarà la joguina.

D’altra banda tots els nens de 1 a 7 anys que visquin fora del nucli urbà o no estiguin empadronats a Taradell però vulguin venir a veure la cavalcada taradellenca, poden passar a recollir els tiquets per a la joguina als dos quioscos del poble fins aquest diumenge, 3 de gener.

Caramels per a celíacs

També val a dir que tots els caramels que es repartiran són aptes per a celíacs.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments