Inici Actualitat Es remodelarà durant el 2010 l’urbanisme del nucli de Mont-rodon

Es remodelarà durant el 2010 l’urbanisme del nucli de Mont-rodon

0
COMPARTIR

ACN – Taradell remodelarà durant el 2010 l’urbanisme del nucli de Mont-rodon. El projecte contempla, entre d’altres, soterrar les línies elèctriques o telefòniques, deixar aquest nucli preparat per la connexió a la xarxa de gas natural o acabar les voreres dels diferents carrers.

Actualment les voreres estan construïdes però no hi ha posat el panot superior. Aquest fet ha provocat queixes de persones que s’hi han entrebancat. El pressupost de l’actuació és de 1,2 MEUR.

Del cost total, el 50% arribarà a través de diverses subvencions mentre que l’altre meitat es finançarà a través de contribucions especials del centenar de propietaris de les parcel·les d’aquest barri.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments