Inici Actualitat Avui no podem fallar. Nota de la coordinadora

Avui no podem fallar. Nota de la coordinadora

0
COMPARTIRAvui ens toca expressar una nota sincera i emocionada d’agraïment envers tots les persones, vinculades a entitats o no, que van donar recolzament de seguida al grup impulsor inicial del referèndum a Taradell i que van implicar-se de valent en el seu llarg i laboriós procés d’organització perquè poguem finalment exercir el nostre dret a decidir si volem o no volem ser independents.

Certament, sense ells no haurien estat possible aquests tres mesos de preparació i aquest mes sencer d’actes de campanya amb la participació de 20 convidats de luxe, 20 patriotes excepcionals. Entre 80 i 100 persones, aviat és dit, distribuïdes en diversos equips (premsa, participació, logística, seguretat, economia) han perdut hores de son i a vegades l’humor en reunions fins a hores petites de la nit, i també moltes hores de claror dissenyant i repartint (i tornant a dissenyar i tornant a repartir) cartes i díptics i cartells i domassos per tots els carrers del poble, però finalment ha valgut realment la pena: som aquí celebrant aquesta festa de la democràcia que posa el colofó festiu i alhora solemne a tres mesos d’activitat frenètica, amb el poble ben ambientat, i coi, estem més il•lusionats que mai, perquè avui tots els taradellencs i taradellenques podrem, estirant una metàfora preciosa de Jordi Bilbeny, “continuar la construcció de la gran catedral de la llibertat” que va començar a obrar la gent valenta d’Arenys de Munt.

Avui no podem fallar. Taradell en particular i Osona en general hem de carretejar unes quantes bones pedres fins a la bastida que ja tenim alçada i ben falcada a peu d’aquesta catedral tan necessària per a la història èpica que Catalunya ha començat perquè Catalunya persegueix acomplir, com volia Pere Quart, “una pàtria completa”. No ens cal prendre Troia, no ens cal embotir de guerrers un cavall de fusta, només ens cal arrastellar de vots les urnes de la victòria pacífica que sempre regala la democràcia.

Tenim raó i guanyarem, ja poden anar baladrejant els adversaris més repatanis que tenim dintre i fora de Catalunya, dintre i fora de la comarca. Tenim raó i guanyarem, qui s’han pensat que són els Zapatero i Rajoys i Camachos i Montilles de torn que no paren de rondinar i de mensyprear aquest batec nou i imparable de la ciutadania que som. A veure si avui som capaços entre tots plegats d’inflamar una mica més el nostre orgull nacional.Visca Taradell lliure, visca Catalunya independent!

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments