Inici Actualitat Una xerrada i una exposició per commemorar el dia internacional contra la...

Una xerrada i una exposició per commemorar el dia internacional contra la violència de gènere

0
COMPARTIR

L’associació SOM DONES organitza un parell d’actes a Taradell per tal de sumar-se al DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE que es commemora el proper dia 25 de novembre.

El primer acte es una exposició de fotografies d’en Josep Salvans i la Queta Buxó d’Olost titulada “Per què tu, DONA?” que s’inaugurarà aquest divendres dia 20 a les 8 del vespre al Centre Cultural Costa i Font.

El segon acte previst serà una xerrada sobre “L’actuació policial en la violència de gènere” que anirà a càrrec de la sergent Eva Àlvarez dels Mossos d’Esquadra de Vic i que es farà el proper dia 25 de novembre a les 8 del vespre al mateix Centre Cultural Costa i Font.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments