Inici Actualitat Resum de premsa de la presentació de la consulta

Resum de premsa de la presentació de la consulta

0
COMPARTIR

Consulta per la independència

Alguns mitjans digitals d’abast nacional s’han fet ressó de l’éxit de la presentació de la consulta sobre la independència que es va fer a Taradell divendres.

Des de Vilaweb, fins al Racó Català o RadioCatalunya.ca passant per els mitjans comarcals com El9Nou, ElTer.net i alguns altres han parlat de l’exitosa presentació.


Vilaweb. Un acte multitudinari a Taradell inicia la campanya del referèndum a Osona

100.000 persones, el noranta per cent de la població de la comarca, tindran dret a vot el 13 D

Més de tres-centes persones van omplir anit el Centre Cultural de Taradell en l’acte que donava inici a la campanya pel referèndum sobre la independència del 13 de desembre. Quan falta un mes per a les votacions, Alfons López Tena va anunciar que el referèndum es farà en 40 poblacions de la comarca que representen el noranta per cent dels habitants. Dilluns comença el repartiment de cartells, pancartes i material informatiu, quan ja quedarà menys d’un mes per a les votacions. (llegir +)

Racó Català. Taradell obre la campanya per les consultes a Osona

Acte multitudinari al Centre Cultural Costa i Font de la vila · Uns 40 municipis osonencs consultaran els seus ciutadans el 13D

El Centre Cultural Costa i Font de Taradell es va quedar petita el divendres per acollir la presentació oficial de la campanya per la consulta sobre la independència, que uns 40 municipis d’Osona duran a terme el proper 13 de desembre, impulsades per la plataforma Osona Decideix.(llegir +)

El9Nou.cat. La campanya del 13-D comença omplint la sala gran de Can Costa i Font de Taradell

Hi van participar Mònica Sabata, Vicent Partal i Alfons López Tena

Josep Comajoan. Taradell ha començat amb força la campanya d’informació de les consultes sobiranistes del 13 de desembre. Ho va fer aquest divendres amb una sala gran de Can Costa i Font plena de gom a gom. Hi van participar Mònica Sabata, Vicent Partal i Alfons López Tena.

L’acte, presentat per l’escriptor local Antoni Pladevall i Arumí, va començar amb una breu explicació per part de Toni Reig, del col·lectiu organitzador de la consulta a Taradell, de com anirà la campanya (fan quasi un acte per setmana) i de com funcionarà la consulta i com es pensa finançar. (llegir +)

Elter.net. Partal, Sabata i López Tena asseguren a Taradell que la força de les consultes està en la societat civil

Unes 300 persones van participar aquest divendres al vespre en la presentació oficial de la campanya per la consulta sobre la independència de Taradell. Vicent Partal, Mònica Sabata i Alfons López Tena van aportar el seu punt de vista sobres les consultes (llegir +)

També en Parlen:

RadioCatalunya.ca (enllaç)
Alt Pirineu.org (enllaç)
Zaragozame (enllaç)
Ràdio Taradell (enllaç)
Osona.com (enllaç)
Vilaweb Vic (enllaç)

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments