Inici Actualitat Taradell ja surt al Google Street View

Taradell ja surt al Google Street View

0
COMPARTIR

Els carrers de Taradell ja apareixen fotografiats al Google Street View. Ho podeu comprovar fent un click en aquest enllaç.

Ja fa temps que mitjançant el Google Maps (enllaç) es pot navegar per gairebé tota l’esfera terràqüia com si d’un gran mapa es tractes o be a vista de satèl•lit amb fotografies aéreas.

Ara fa un parell d’anys l’empresa propietària, l’americana Google, ho fa perfeccionar i hi va incloure la fotografia a peu de carrer de grans ciutats americanes. A partir del maig de 2008 s’hi va incloure ciutats com Barcelona i València. I ara aquesta tecnologia ja ha aparegut a Taradell i als principals pobles d’Osona i dels Països Catalans.

Segons sembla el cotxe que va venir a fotografiar Taradell ho deuria fer l’Agost del 2008 ja que hi ha el poble de Festa Major. Segurament el 21 o 22 d’agost del 2008 ja que les botigues estan obertes.

Més Fotografies

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments