Inici Actualitat Tallat el camí d’anar al Pla de Marenga

Tallat el camí d’anar al Pla de Marenga

10
COMPARTIR

Foto-Denuncia


Ens envia un mail la Maria Àngels de Taradell denunciant que arrel de les obres de la nova variant ha quedat tallat el camí per anar a peu al pla de Marenga o a Can Benguerel.

Com es pot veure a les fotos si es ve del centre del poble i es vol anar cap a Marenga el camí queda tallat i cal saltar les tanques que s’hi han instal·lat. La Maria Àngels que està “molt enfadada i al•lucinada”, denuncia que “És una vergonya que un camí de tota la vida, el tallin”.

A banda també explica que aquest dissabte passat va veure com uns nens corrien perill quan la van voler travessar amb les bicicletes. Finalment afegeix: “Fins que atropellin algú, desprès posaran fil a l’agulla”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

10 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
14 novembre 2009 14:38

Volia fer un comentari sobre aquests escrits on es diuen barbaritats sobre la gent de Marenga.Si que és veritat que era un pla molt maco i que donava gust anar-hi tot passejant,però es va començar a espatllar perquè la gent amb molt poc civisme hi anava amb els cotxes a derrapar,a tirar escombraries,a fer foc i moltes d'altres coses més.La cadena de ferro rovellada no l'han posat els de Marenga,sinó l'ajuntament.I respecte la senyal de "prohibit passar"ès només pels cotxes,ja que la gent que tingui ganes d'anar a passejar a peu o amb bici tranquil.lament hi pot anar.Ês una vergonya… Llegeix més »

Anònim
Anònim
14 novembre 2009 11:30

La meva pareia si va deigar un paket de kondonts al tercé pí a la dreta siels voleu fé servi son dels voncs.

Anònim
Anònim
13 novembre 2009 16:02

En primer lloc magradaria dir que tot el que es diu en aquest comentaris es mentida,doncs la barrera la va posar l'ajuntament doncs una consellera va vaigar a passajar i es va trobar el pla ple de porqueria derrepades i senyals de haveri fet foc,però si es pot pasar a peu doncs es com sempre sa fet. la sorra també i el senyal es pels cotxes no posa res des vianans.des d'aqui vull dir que la gent que realment vol vaija el pla de marenga hi pot anar sempre i quan respectin la naturales i el medi ambien i es… Llegeix més »

Marc
Marc
13 novembre 2009 11:51

El bot de sorra fa molt i molt temps que hi és, bàsicament per què s'hi pugui anar a passejar tranquil·lament sense la molèstia de cotxes ni motos. Igual que la cadena… que no impedeix el pas a qui hi vagi a peu. Em sembla que queixar-se d'això, i més després de tant de temps, és absurd. Què passa, que no es pot opinar en contra d'una cosa mal feta? Per cert, com que us molesten tant aquestes barreres, espero que digueu alguna cosa de les portes reixades que van posar al Parc de la Font Gran, tancant l'accés a… Llegeix més »

Anònim
Anònim
12 novembre 2009 15:54

els de Marenga an posat cadenes i la senyal per gent com vosaltres que no saveu respecar el medi ambin doncs savia de neteixa el pla perque estava ple de basura i derrepades de cotxe.la gent que realment va el pla es per anari a pèu o am bci tot pasajan am la familia no a fumari porros ni a follar doncs tambe ja un cartell queposa: si voleu follar fesu pero recull el condo

Anònim
Anònim
12 novembre 2009 12:41

Maria Angels, no se perquè et queixes tant:

La balla ja l'hi han possat expressament perquè en el cas que hi hagi un cami que posa " Pas Particular " en cap cas s'hi pot passar, sinó és una emergència.

A part, sent una carretera de la diputació no hi pot haver cap pas de vianants. Ho va molt ben dir l'alcalde fa una setmana al ple: que s'hauria de fer un pas elevat o subtarrani.

Anònim
Anònim
12 novembre 2009 11:54

Aquest ultim comentari té tota la raó.

Jo m'enrecordo quan anava a la rectoria que la Rosa, l'Imma,… cada any anavem unes quantes vegades al Pla.

Es veritat que no hi havien cadenes ni vots de sorra.

L'Altre dia, travassant per l'avariant em vaig trobar tots els nanos com hi anaven, tan feliços com sempre i després parlant amb una professora del centre m'ho va dir. Que ho havien tancat.

Trobo molt adient el comentari de dalt, i l'apoio totalment.

Josep.

Anònim
Anònim
12 novembre 2009 0:51

Mª Angels, que ja se quina deus ser !!! Perquè éts l'unica que pots dir això i del Pla de Marenga ja que us implica a la teva familia ! Amdós comentaris de dalt expressen en contra de lo que dius. Jo hi estic totalment d'acord. El Pla de Marenga havia sigut un lloc molt bonic fins que la familia d'aquesta propietat ( en la qual tu en deus pertanyer, ja que algu de la familia només podria fer aquest comentari ), l'heu començat a destruir. Recordo molt bé, que quan era petit, hi anava amb el col·legi. Sempre passavem… Llegeix més »