Inici Actualitat La Biblioteca avança una setmana el seu tancament i aquest dissabte serà...

La Biblioteca avança una setmana el seu tancament i aquest dissabte serà el darrer que faran prestecs

0
COMPARTIR

Finalment, serà el proper dilluns dia 9 de novembre la data que tancament de la Biblioteca, i no el dia 16 de novembre com s’havia anunciat. La celeritat amb que s’estan desenvolupant les obres és la causa de l’avançament.

Això significa que aquests dissabte dia 7 serà el darrer dia en que els usuaris es podran emportar en prestec fins a 30 documents (15 llibres i 15 audiovisuals) i retornar-los quan la biblioteca reobri les seves portes, que serà dins el primer trimestre del 2010.

Els usuraris que en aquest moments tenen documents en préstec poden allargar el termini per telèfon o per e-mail i retornar-los també quan la biblioteca obri de nou.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments