Inici Actualitat Taradell renuncia al Consorci de la Televisió Local Pública d’Osona

Taradell renuncia al Consorci de la Televisió Local Pública d’Osona

1
COMPARTIR

El Ple de l’Ajuntament de Taradell va aprovar la setmana passada la seva renúncia al Consorci de la Televisió Local Pública d’Osona.

El consorci liderat pel Consell Comarcal va néixer ja fa uns anys, arrel de l’aparició de la TDT, amb la intenció de gestionar el canal públic que cada comarca podia disposar. La llei preveu que cada comarca pot tenir quatre canals de TDT, un dels quals ha de ser públic.

Durant el Ple l’alcalde va exposar els dubtes actuals sobre aquest afer degut a que la pròpia llei obliga a emetre un percentatge alt de programes de producció pròpia la qual cosa implica disposar d’una infraestructura massa costosa per poder emetre.

A més va argumentar que amb les tres televisions que hi ha actualment (EL 9 TV, Canal Català i el Canal Taronja) les necessitats informatives de la comarca ja estan cobertes. Taradell és el primer municipi que es desenten del consorci.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
lluisdetaradell
6 novembre 2009 13:18

El temps dira si l'han encertada, però cec que sense canal públic amb producció pròpia es perd una oportunitat de desenvolupament econòmic sostenible per Osona.