Inici Actualitat El ple de novembre s’ha avançat a avui dijous

El ple de novembre s’ha avançat a avui dijous

0
COMPARTIR

Avui dijous hi haurà ple a l’Ajuntament de Taradell. Serà el corresponent al mes de novembre que s’avançara a la darrera setmana del mes d’octubre. El ple es preveu interessant perquè s’aprovaran les taxes.

A) Propostes de dictàmens

1.- Aprovar l’acta de la sessió anterior.
2.- Aprovar la modificació d’ordenances fiscals municipals per al 2010.
3.- Aprovar el canvi d’un dels representants de la coporació a l’òrgan col·legiat ‘Consell Municipal Escolar de Taradell’.
4. Aprovar l’esborrany d’acord de cessió anticipada de terrenys, a signar entre la senyora Roser Oller i Montià i l’Ajuntament de Taradell, regulador de la cessió anticipada de terrenys per a l’execució de la rotonda d’accés al Barri de Mont-rodon, a la carretera B-5306.
5.- Aprovar l’acta de la comissió assessora municipal ‘Noms de carrers i definició dels seus límits’ i l’aplicació de llurs propostes.
6.- Aprvar l’encàrrec de gestió a favor del consell comarcal d’Osona per contractar el subministrament de gas natural de les instal·lacions de l’Ajuntament de Taradell i l’esborrany de conveni regulador de les condicions del dit encàrrec.
7.- Aprovar l’encàrrec de gestió a favor del Consell Comarcal d’Osona per contractar el subministrament d’energia elèctrica de les instal·lacions de l’Ajuntament de Taradell i l’esborrany de conveni regulador de les condicions del dit encàrrec.
8.- Aprovar l’acceptació de la subvenció atorgada per a l’operació ‘Projecte d’urbanització del casc antic de Taradell, primera fase’, dins del quadrienni 2007-2010, del programa FEDER, Tram local, 2007-2013.
9.- Aprovar donar suport a la moció de ceclaració de l’ermita de Sant Sebastià de Vic com a Bé Cultural d’Interès Nacional.
10.- Aprovar el text refós del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Taradell.
11.- Aprovar l’esborrany de conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Taradell i la Comissió Central de subministraments, regulador de les condicions de participació en el sistema central d’adquisicions de béns i serveis de la Generalitat de Catalunya.
12.- Aprovar la renúncia de l’Ajuntament de Taradell a mantenir-se en el Consorci d’Osona per a la gestió de la Televisió Digital Local Pública, canal múltiple de Vic i al projecte inicial de l’establiment del canal públic local.

B) Mocions

13. A.- Moció

C) Comunicacions diverses al ple i control d’òrgans municipals

14.- Comunicacions divereses al ple
15.- Control d’òrgans municipals, precs i preguntes

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments