Inici Actualitat La sentència favorable a Taradell en el tema de la MAT esperona...

La sentència favorable a Taradell en el tema de la MAT esperona als veïns a seguir lluitant

0
COMPARTIREl fet que la justícia hagi donat la raó a l’Ajuntament de Taradell declarant il·legal una de les torres construïdes per Red Eléctrica sumat a que algunes torres instal·lades al terme de Seva estan fallant a causa de que el terreny cedeix i s’ha hagut de prorrogar el pas els cables per damunt de la C-17 a l’alçada del Pinós, ha esperonat als col·lectius contraris a la línia que han repensat noves idees per oposar-se a la construcció de la línia.

Penjats dels arbres a les Guilleries

A les Guilleries un conjunt de gent, amb experiència en aquest tipus d’accions, provinents d’arreu d’Europa i Catalunya, estan construint un campament aeri a la torre 114 de la MAT. La seva intenció és quedar-se allà fins que hi hagi un desallotjament forçat per part de la policia i l’empresa constructora Red Eléctrica de España.

Aplec del Cargol a Osona

A Osona s’han inventat els “Aplecs del Cargol” que ja reuneixen gairebé un centenar que han tret algun cargol d’alguna torre i després han signat haver-ho fet tot manifestant que no el tornaran a posar mentre no hi hagi una deliberació pública sobre la conveniència de la MAT i mentre no es resolguin les sentències judicials al tribunal suprem.

Si tens ganes d’apuntar-te a aquesta iniciativa aquest proper diumenge 1 de novembre se’n farà un altre. Els participants han quedat a les 11h davant el Portal de Centelles (El passeig) per tal d’anar a treure cargols d’una torre propera.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments