Inici Actualitat Tallers Damià compleix 50 anys i rep un premi de la Cambra...

Tallers Damià compleix 50 anys i rep un premi de la Cambra de Comerç de Barcelona

0
COMPARTIRL’empresa taradellenca Taller Damià SL, que es dedica a la mecanització de peces de precisió amb màquines de control numèric amb sèries curtes o mitjanes, va estar guardonada per la Cambra de Comerç de Barcelona el passat dimecres per fer 50 anys que mantè l’activitat. L’acte de lliurament dels guardons es va fer, en el marc del Dia de la Cambra, a la Casa Llotja de Mar i hi va assistir el conseller d’Economia, Antoni Castells.

A banda de l’empresa taradellenca, es van guardonar un total de 113 empreses de la demarcació de Barcelona, de les quals n’hi havia 7 més d’osonenques: Amb 150 anys es va guardonar l’empresa Bastos y Compañía, SA, de Centelles; amb 75 anys l’empresa Ramon Terradellas Brunet de Masies de Roda i amb 50 anys les empreses Blue Reed, SL, de Manlleu; Caballé Electricitat, SL, de Vic; Cartonatge Font, SL, de Sant Pere de Torelló; Pintur, SA, de Vic i Prensoland, SA, de Sant Martí de Centelles.

Més informació: El9Nou.cat

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments