Inici Actualitat La Unió Deportiva Taradell presenta tots els equips aquest diumenge

La Unió Deportiva Taradell presenta tots els equips aquest diumenge

0
COMPARTIRTots els equips de la U.D Taradell es presentaran davant del públic taradellenc aquest diumenge a la 1 del migdia. El partit que han de jugar el Taradell contra el Berga s’avançarà fins a les 11 del mati per tal de poder fer la presentació dels equips tant bon punt s’acabi.

Canvi d’entrenador

D’altra banda el Taradell, que ha aconseguit 9 punts en sis partits i ve d’una dolorosa derrota contra el Lliçà d’Amunt per 4 a 0, ha decidit aquesta setmana canviar el tècnic Joan Casanova que ja no s’asseurà diumenge a la banqueta taradellenca.

La directiva i la direcció esportiva del club volen donar nous aires a l’equip després de les sis primeres jornades. El motiu del canvi d’entrenador és generar més motivació entre els jugadors. Joan Casanova ja s’ha acomiadat de la plantilla i ha posat totes les facilitats perquè es produeixi el seu relleu.

El canvi a la banqueta s’ha produït perquè des de la directiva es creu que l’equip hauria d’estar situat en posicions més capdavanteres. Les dues derrotes a casa en els dos primers partits de lliga van crear molta desil•lusió, i es creu que el relleu a la banqueta pot servir de revulsiu.

De moment, encara no es sap el nom del nou entrenador. De fet, en el partit d’aquest diumenge davant del Berga, molt possiblement el director esportiu dirigirà l’equip. El partit es juga a les onze del matí, ja que després del matx es farà la presentació oficial dels equips de l’entitat.

Podeu escoltar les declaracions del director esportiu del Club, Joan Antoni Parres, en aquest enllaç de ElTer.net (audio)

Més informació: ElTer.net i Taradell Esports

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments