Inici Actualitat Imatges de l’acte d’homenatge a Joan Segarra

Imatges de l’acte d’homenatge a Joan Segarra

0
COMPARTIR

Malgrat el mal temps que va fer dissabte a la tarda, l’homenatge que la vila de Taradell li va fer a Joan Sagarra durant tot el cap de setmana va ser tot un èxit.

El gran capità del Barça de les cinc copes va ser recordat el divendres en una taula rodona que va comptar amb la participació d’il•lustres ex-jugadors blaugranes i on es van projectar imatges inèdites de Segarra.

Durant tot el dissabte es van fer partits de futbol i finalment a la tarda unes 200 persones es van reunir, tot i la pluja, a la nova pista poliesportiva per inaugurar la instal•lació i el monument, dissenyat per Salvador Solagran (foto).

L’acte d’homenatge va comptar amb les paraules del senador Josep Maldonado, d’en Josep Camats de la Penya Barcelonista de Taradell, de Josep Maria Segarra fill del futbolista, del portaveu dels Veterans del Barça Ramon Alfonseda, del directiu Jacint Borras i finalment de l’alcalde de Taradell Lluís Verdaguer. La forta pluja no va permetre l’actuació de l’Esbart Dansaire Sant Genis.

La premsa esportiva catalana i la premsa comarcal han fet força ressó de l’acte. Us deixem amb alguns enllaços:

El Mundo Deportivo (1) i (2)
Diari Sport (1) i (2)
El 9 Nou (1)
Osona.com (1)
ElTer.net (1) i (2)

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments