Inici Actualitat Taradell dedica dos dies a Joan Segarra

Taradell dedica dos dies a Joan Segarra

0
COMPARTIRDesprés d’un any de la mort de Joan Segarra, va morir el 3 de setembre de l’any passat, el poble de Taradell li dedica un homenatge durant aquest cap de setmana i li posarà el nom a la nova Pista poliesportiva de la Roca.

La iniciativa ha estat de l’Ajuntament que ha comptat amb la col·laboració d’un bon nombre d’entitats: FC Barcelona, Agrupació Barça Veterans, Penya Barcelonista de Taradell, Indi Music, UE Taradell, Associació de Veïns de La Roca, Tonis de Taradell, Esbart Sant Genís, Geganters de Taradell y Protecció Civil de Taradell.

El programa comença avui, a las 8 de la tarda, amb una taula rodona a Can Costa, que serà moderada per l’estilista Josep Pons i en la que participaran Josep Maria Fusté, Ferran Olivella, Josep Seguer, Justo Tejada, Ramon Alfonseda, Agustí Montal y Josep Maria Ducamp. També hi serà, com artista convidat, en Pep Sala (ex Sau). Durant l’acte es projectaran imatges inèdites de Segarra i es sortejaran camisetes firmades per Messi, Xavi e Iniesta.

El dissabtes els actes començaran a les 10 del matí quan s’iniciarà la jornada de portes obertes per a l’Alzinar de la Roca per visitar la col•lecció de carros dels Tonis de Taradell. A les 12 del migdia al Camp Municipal de Futbol La Roureda hi haurà un partit de futbol entre els veterans del F.C. BARCELONA B (combinat) i a 2/4de 5 de la tarda, al Camp Municipal de Futbol La Roureda, es farà un PARTIT DE futbol entre els veterans del F.C. BARCELONA i la U.D. TARADELL.

A 2/4 de 7 del vespre a la nova pista poliesportiva de La Roca es farà la inauguració de la pista poliesportiva “JOAN SEGARRA” amb actuacions de l’Esbart Sant Genís i dels Gegants de Taradell.

Finalment a les 8 del vespre al Centre Cultural Costa i Font es podrà veure la retransmissió del partit MÀLAGA C.F. – F.C. BARCELONA en pantalla gegant i tot seguit es farà un SOPAR POPULAR per acomiadar els actes.

Reportatge de El 9 TV, la televisió de El 9 Nou, sobre l’homenatge.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=aDBL5Tw0G68]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments