Inici Actualitat Urbanisme aprova el nou POUM de Taradell

Urbanisme aprova el nou POUM de Taradell

0
COMPARTIR

ACN. La Comissió d’Urbanisme de les Comarques Centrals ha donat llum verda aquest dimarts al nou Pla d’Ordenació Urbana Municipal (POUM) de Taradell. El director general d’Urbanisme, Pere Solà (a la foto), assegurava en sortir de la reunió que el nou pla modificarà les normes subsidiàries vigents, que eren de l’any 1988.

L’actual planejament estava, segons Solà, “pràcticament” exhaurit perquè s’havien desenvolupat tots els plans parcials que contemplava “llevat d’un”. El nou POUM que segueix les pautes del Pla Territorial de les Comarques Centrals, preveu que en els pròxims 20 anys el municipi tingui un creixement d’uns 2.000 habitants.

Pere Solà ha destacat que el nostre poble ha estat, en el període en què ha estat vigent l’actual planejament, el municipi que ha tingut percentualment més creixement de la comarca. El municipi passarà a tenir amb el nou POUM fins a un total de 128.000 metres quadrats de sostre, d’aquests 25.000 metres quadrats són d’habitatge de protecció pública i 13.000 de règim concertat. Solà ha destacat que a més de sol residencial el pla també preveu activitat econòmica com l’ampliació del polígon El Vivet o una ronda de circumval•lació oest.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments