Inici Actualitat Esquerra posarà a debat la consulta per la independència en el ple...

Esquerra posarà a debat la consulta per la independència en el ple d’avui

0
COMPARTIR

El grup municipal d’Esquerra va enviar ahir un comunicat de premsa als mitjans on informava que en el Ple d’avui posaria a debat el suport del consistori a una celebració d’una consulta per la indepedència.

COMUNICAT DE PREMSA

ESQUERRA POSARÀ A DEBAT AL PLE DE TARADELL DONAR SUPORT A LA CELEBRACIÓ D’UNA CONSULTA PER LA INDEPENDÈNCIA

El grup municipal d’Esquerra a Taradell, durant la celebració del proper ple d’aquest dijous 17 de setembre, vol debatre amb l’equip de govern de CiU, la possibilitat que el ple de l’Ajuntament animi les entitats del poble que hi estiguin interessades, a organitzar una consulta popular sobre la independència de Catalunya.

Grup Municipal d’Esquerra
a l’Ajuntament de Taradell

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments