Inici Actualitat “Persones o herois de la Guerra de Successió que no hem d’oblidar:...

“Persones o herois de la Guerra de Successió que no hem d’oblidar: Francesc Sans, Miquel i de Mont-rodon”

0
COMPARTIR

Aquest és el títol que portarà la conferencia que demà oferirà l’historiador Antoni Pladevall i Font a la base de la Torre de Don Carles a 2/4 de 8 del vespre. Resulta que Francesc Sans, Miquel i de Mont-rodon va ser un taradellenc, per ara molt desconegut, que va fer actes heroics durant la guerra de successió.

A la conferencia de demà, Mossèn Pladevall desvetllarà les principals accions d’aquest taradellenc, d’aquí n’està preparant una monografia que publicarà aviat.

Aquest acte s’emmarca dins dels actes que la comissió de Festes està organitzant per celebrar la Diada d’enguany. De fet aquest personatge ha estat escollit per donar-li nom a la columna taradellenca que dijous participarà a la Marxa dels Vigatans juntament amb més de 20 columnes d’altres pobles d’Osona. La concentració serà a les 6 de la tarda a la Plaça de les Eres des d’on es marxarà a peu cap a Vic. Cap a les 10 del vespre es farà l’acte final de la Marxa on hi haurà l’homenatge a Mossèn Pladevall.

Us passem el cartell amb tota la informació:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments