Inici Actualitat Es restaura la teulada i el campanar de la capella de Santa...

Es restaura la teulada i el campanar de la capella de Santa Llúcia

0
COMPARTIRAquesta setmana han començat les obres de restauració de la teulada i el campanar de la capella de Santa Llúcia.

La capella que es troba al mig del poble a la Plaça que porta el seu nom, tenia la teulada molt deteriorada i les administradores, que son veïnes de la Plaça, han decidit fer ara les obres malgrat no tenir encara el pressupost cobert.

La restauració que la fa l’empresa Freixas-Serra, es pagarà a partir dels diners que han estalviat les administradores a base de la venda d’espelmes, loteria, etc… També han rebut un ajut de l’Ajuntament que entomarà una petita part del cost de l’obra i alguna donació particular. Si algu vol fer més donacions cal dirigir-se a les administradores de la capella.

Les obres que inclouen la teulada i el campanar, haurien d’estar llestes en un parell de mesos per tal a la propera fira de Santa Llúcia ja es pugui lluir la nova teulada.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments