Inici Actualitat En Toca-Sons troba la mort a Taradell

En Toca-Sons troba la mort a Taradell

10
COMPARTIR

En Toca-Sons aquesta vegada no se’n ha sortit i ha trobat la mort a Taradell.

El bandoler ha entrat a les 7 de la tarda al poble i ha saquejat i atemorit tota la població fins que a la Plaça de les Eres ha estat pres pel poble i el sometent.

Malgrat haver estat jutjat i condemnat a la forca, el bandoler s’ha escapat de la justícia gràcies a la seva companya que ha malferit al botxí. Tot i així quan marxaven a buscar la seva quadrilla ha aparegut la Mort i ha dit que el venia a buscar, malgrat la insistència de la seva companya en Toca-sons ha desaparegut en la fosca de la nit.

Vídeo-Resum de la Festa

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=gMUu1CQGGks]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

10 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
9 setembre 2009 13:19

Com a membre d'entitat tinc de donar la raó a l'Anonim de dalt. Si vostè és tant Taradellenc com diu, hauria de saber que la festa té la base com molt bé diu a dalt: L'Entrada, els Robatoris, el Judici i la Sentència. Poder vostè, Sr. Verdaguer no es tant Taradellenc del què ens pensem perquè sobre tinc entès al nostre poble que és diguin Verdaguer només hi ha la familia del nostre Alcalde i cap més. Podriem dir que de la familia de l'Alcalde vostè no té gaire perquè com molt bé diu a dalt li tindries un cert… Llegeix més »

Anònim
Anònim
7 setembre 2009 11:41

Crec que gent com vostè, Sr. Verdaguer hauria de callar aquesta boca tant gran que tens perquè no tindria pas collons d'organitzar una festa com la que fan aquests membres. Per tant, deixi de parlar de suprimir coses que aquestes coses ja les dicideixen que les han de dicidir i vostè hauria de donar opinions per el bé de la festa i no pel mal ! Tots els Taradellencs creiem que aquesta festa té una base, que és l'ENTRADA – ROBATORI – JUDICI I SENTÈNCIA. A partir d'aquí es poden fer variants de la Festa però no trancant el fil… Llegeix més »

Anònim
Anònim
7 setembre 2009 10:40

Escollir en Miquel Trilla com a Tocasons un gran encert, però potser o se si es possible, s'hauria de poder disposar de microfon per tot el recorregut, perque els comentaris d'en Miquel s'haguessin sentit i ens ho haguessim passat encara més be.
Gràcies els 327 organitzadors i ànims.

Carles
Carles
6 setembre 2009 14:32

Hola Verdaguer.Les opinions personals si que interessen i molt. Recorda que ja has estat convidat a dir la teva.El que no interessa és abolir el Judici . Solsament és això. Al igual que jo no he entès la ironia de la pluja, tu no has entès la del abolir. Jo no soc ningú destacat a la junta i no m’ho he pres a la valenta, únicament he comentat igual que tu i amb cap ànim de molestar ni molt menys. No vull fer d’això una disputa personal, no crec que sigui la teva intenció al igual que no és la… Llegeix més »

Verdaguer
Verdaguer
6 setembre 2009 4:51

Ho sento Camps.Lamento que a la junta no li interessin les opinions personals(que per definició son subjectives) d'un taradellenc que estima la festa i qui la fa possible.Lamento que un destacat membre de la junta no encaixi que algú li comenti que una petita part de la festa s'hauria de replantejar.Al judici no hi participen les 327 persones.Lamento que no se'm entengui que no en faig responsable a cap d'ells. És, precisament, per la il.lusió i l'esforç que hi posen els que hi surten que em sap greu el resultat (repeteixo: de la part. No del TOT).Lamento que no se'm… Llegeix més »

Anònim
Anònim
2 setembre 2009 23:00

Verdaguer, he buscat el grup al Facebook i no l'he trobat. L'has creat de debó? pots passar l'adreça?

Carles
Carles
2 setembre 2009 15:35

Hola Verdaguer.Primer de tot ningú no ha donat la culpa de res a la pluja.La pluja solsament pot deslluir un acte o fer que es tingui que suspendre.Els organitzadors donen la responsabilitat, com molt be dius, a uns actors amateurs que sota el meu punt de vista, el dels meus companys de la junta i de molta més gent ho fan fenomenal.Hi posen tota d’il•lusió del mon i no hi ha prou paraules per agrair el que fan.Son 327 persones les que enguany han dedicat una bona part del seu temps a la festa d’en Toca-sons i totes i cadascuna… Llegeix més »

Verdaguer
Verdaguer
1 setembre 2009 19:46

Ja, ja… Ara que ho dius, Carles, no estaria malament abolir les carpes… ja,ja.No es la meva intenció polemitzar. Només donc la meva opinió personal. Ja se que sempre tinc l'opció de no anar a veure el judici (A les carpes no hi vaig, com tu…).Per mi, el principal problema és la transició de la festa (recorregut pels carrers, soroll, fum, festa, cercavila, sardanes, disfresses, jocs, participació, etc.) cap a espectacle de teatre amateur (judici i fi de festa). M'explico: l'emoció i el ritme de la festa va de dalt cap a baix. La preparació del dia abans al Pujalo… Llegeix més »