Inici Actualitat Es modifica la distribució dels aparcaments de davant de l’Ajuntament

Es modifica la distribució dels aparcaments de davant de l’Ajuntament

0
COMPARTIR

Segons informa ElTer.net, l’Ajuntament de Taradell està modificant la distribució dels aparcaments situats just al davant del consistori. Es tracta d’un canvi de places producte de la reforma que es va fer de la vorera de l’ajuntament, quan es va remodelar l’edifici.

Així, s’ha procedit a pintar un nou pas de vianants, que ha obligat a repintar les places d’aparcament i a canviar la seva distribució.

La redistribució fa que es perdi una plaça d’aparcament de zona blava, ja que és l’espai que ocupa el pas de vianants. La plaça d’aparcament per a minusvàlids es situa a l’extrem oposat, mentre que es reserven dues places per a serveis municipals. La tercera plaça estarà ubicada a la cantonada entre la carretera Balenyà i el carrer de la Vila. Les places de la plaça de les Eres no registren canvis, tot i que els dies de mercat municipal es reservaran les places del carrer Sant Sebastià per als paradistes.

A mig termini, l’ajuntament té previst peatonalitzar el sector de la plaça que dóna al carrer de la Vila. Ja ha sol·licitat un ajut al Feder i sembla que les previsions són optimistes. En aquest cas, es podrien iniciar els treballs durant el primer trimestre del 2010 per convertir el carrer de la Vila en un carrer de prioritat invertida, soterrar els serveis i pavimentar-lo de nou.

Les obres de la Ronda

D’altra banda les obres del tram de la ronda que van de davant del Can Benguerel fins a darrera el cementiri i la rotonda corresponent continuen endavant.

Aquesta setmana els cotxes es desvien de manera provisional per un nou tram de carretera fet al mateix costat de l’anterior. Si veniu al poble per aquesta direcció us trobareu amb aquest aspecte:


i si marxeu cap a Mont-rodon, aquest:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments