Inici Actualitat Resum del Ple d’Agost

Resum del Ple d’Agost

0
COMPARTIR

Dijous es va celebrar el Ple d’Agost que cada any es fa la darrera setmana de juliol.

El Ple va ser bastant tranquil i curt ja que només hi havia dos punts en l’ordre del dia: el tràmit de l’aprovació del POUM i l’aprovació de les festes locals per l’any vinent que seran les mateixes que aquest any (20 de gener i 25 d’agost).

La Font Gran

El tema que va generar més polèmica va succeir en el torn de preguntes quan els regidors d’ERC van preguntar sobre l’entorn de la Font Gran. Ja en el ple de juny, el grup d’ERC havia demanat que s’adeqüés l’espai i ara van demanar com estava el tema.

Albert Ledesma va explicar que per una banda SOREA s’havia compromès, abans de la Festa Major, a arreglar el vessament d’aigua d’un dipòsit, i per l’altra l’Ajuntament també es comprometia a adequar el terra perquè el restaurant no s’inundés en cas de pluja. Ledesma també va dir que es valoraria el fet de poder arranjar un camí per poder-hi passar els vehicles i millorar la neteja de l’espai.

Va ser però l’aigua de les fonts, el tema més polèmic. ERC va demanar que les fonts havien de rajar com ho havien fet sempre, però Albert Ledesma va explicar que l’aigua no era potable, i que no rajaria fins que no ho fos. Verdaguer va donar suport al seu tinent d’alcalde recordant que era una decisió política de l’equip de govern tot i que va reconèixer que “a tots ens agradaria veure les set fonts amb un raig d’aigua”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments