Inici Actualitat Commoció a Taradell per la mort d’en Pau Costa

Commoció a Taradell per la mort d’en Pau Costa

0
COMPARTIR

Pau Costa Alcubierre, el bomber de Sant Julià de Vilatorta que va resultar ferit a l’incendi de la Terra Alta, va morir ahir a la tarda a l’Hospital de la Vall d’Hebron.

El bomber de 31 anys que pertanyia al Grup d’Actuacions Forestals (GRAF) del Cos de Bombers de la Generalitat, va ingresar el dimarts a la Vall d’Hebron amb cremades de segon i tercer grau que li afectaven el 50% del seu cos i tenia una lesió pulmonar per inhalació de fum. La seva evolució va ser desfavorable i, el dimecres dia 22 va entrar en situació de fallida multiorgànica.

En Pau, que ara vivia a Lleida, va néixer a Sant Julià de Vilatorta i va heretar dels seus pares la passió per la muntanya. Era un enamorat de l’escalada, el senderisme i l’esquí. La mort d’en Pau a commocionat a la població de Taradell on en Pau tenia amistats i on hi resideix des de fa temps el seu germà.

Les despulles descansaran avui a partir de les 5 de la tarda al tanatori de Vic. L’enterrament es farà el dilluns a les 12 del migdia a l’església parroquial de Sant Julià de Vilatorta.

Foto: El9Nou

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments