Inici Actualitat Taradell rep 200.000 euros per ampliar la Biblioteca

Taradell rep 200.000 euros per ampliar la Biblioteca

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell va rebre divendres passat una subvenció de 200.000 euros del Ministerio de Cultura per tal de fer l’ampliació de la Biblioteca Municipal ubicada al Centre Cultural Costa i Font.

Aquesta ampliació ja va ser aprovada en el Ple del passat mes de febrer (noticia) i està prevista que es començi a executar a partir del mes de setembre. L’ampliació agafarà part de l’alçada del cafè de Can Costa i la sala Lluïsos del primer pis del Centre Cultural.

L’objectiu es poder-hi posar l’arxiu fotogràfic, engrandir el fons documental dedicat al senderisme i encabir-hi el fons documental particular de mossèn Antoni Pladevall. Aprofitant les obres d’ampliació també es reformarà la cuina del bar i es farà un petit magatzem per l’establiment, aquestes reformes afectaran la vida del cafè que segurament s’haurà de tancar durant tot el mes de setembre.

La subvenció va ser apropada divendres passat en el Consell de Ministres a proposta de la Ministra de Cultura, Ángeles González-Sinde. El Reial Decret atorgarà un total de 12.625.000 euros que es repartiran en 24 projectes diferents.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments