Inici Notícies La deixalleria mòbil és a l’aparcament de la Coma del Reig

La deixalleria mòbil és a l’aparcament de la Coma del Reig

0
COMPARTIR

Noticies


La deixalleria mòbil de la Mancomunitat La Plana ja torna a ser des d’ahir a l’aparcament de la coma del Reig i hi serà fins avui a 2/4 de 7 de la tarda.

Tot i que Taradell ja disposa de la deixalleria fixa oberta de dilluns a dissabte, la deixalleria mòbil pretén ser un complement per acostar aquest servei al ciutadà i a més ser un punt d’informació ambiental. Hi trobareu una persona que rebrà els residus que porteu i us donarà qualsevol informació sobre la recollida selectiva de residus de Taradell.

S’hi poden portar residus, seleccionats des de casa, com: pintures, dissolvents, aerosols, piles, bateries d’aparells electrònics, CD, tòners, fluorescents, medicaments, oli vegetal, vidre pla, petits voluminosos com mobles, petits electrodomèstics, etc. D’aquesta manera es podran separar els residus perillosos de la resta de residus i donar-los la destinació i el tractament adequats.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments