Inici Notícies Arriba la primera Festa de l’Esport taradellenc

Arriba la primera Festa de l’Esport taradellenc

0
COMPARTIR

Agenda

Aquest proper cap de setmana la població viurà la primera Festa de l’esport taradellenc. La Festa començarà el divendres al vespre i s’allargarà fins el diumenge al migdia, durant aquest temps hi haurà temps de realitzar moltes activitats esportives i fins i tot retré homenatge als principals esportistes taradellencs de tots els temps.

La iniciativa és de la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Taradell i de les principals entitats esportives de la vila: Centre Excursionista, Club Patí, Unió Deportiva, Parc d’Esports, Unió Ciclista, Amics Pescadors, Caçadors i Trialers; i conta amb el suport de la Diputació i d’en Nando Jubany.

La Festa començarà el divendres a les 8 del vespre amb la inauguració d’una exposició dedicada als millors esportistes taradellencs que romandrà a Can Costa i Font fins el dia 15 de juliol.

Per el dissabte durant el dia hi ha preparades diferents activitats esportives: una pedalada popular, una caminada i exhibicions de trial, rocòdrom, partits de basquet… que és faran al pàrquing de la coma del Reig.

Al vespre es farà la gala de lliurament de trofeus als millors esportistes taradellenc, la idea es fer un reconeixement a tots els esportistes que resideixen a Taradell i que en algun moment de la seva vida han estat campions a nivell de Catalunya, d’Espanya, d’Europa o a nivell Mundial.

L’endemà la festa es clourà amb un partit d’hoquei, partits de futbol sala i un bon dinar al Serrat del Figaró de Taradell.

Podeu veure el detall del programa en la imatge inferior:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments