Inici Notícies L’Alcalde diu a Ràdio Taradell que si les eleccions fossin ara es...

L’Alcalde diu a Ràdio Taradell que si les eleccions fossin ara es tornaria a presentar

0
COMPARTIR

Reportatge

L’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, va passar dissabte passat per el programa l’Andana de Ràdio Taradell (web) que condueix el periodista Març Güell i va fer balanç dels dos primers anys de mandat, També va parlar de la possible presentació a la reelecció i de la polèmica amb ERC.

El Balanç dels dos anys de mandat

Verdaguer va manifestar està molt content d’aquests dos primers anys de Balanç i que creia que la gent de Taradell havia percebut una continuïtat al capdavant de l’alcaldia. L’alcalde va reconèixer que havien estat dos anys molt complicats i que malgrat que era una època desagraïda per estar a l’Ajuntament, va dir que “amb dos anys hem complert amb bona part del programa electoral”.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=PJ19z9YZwL4]

També va parlar de les darreres obres que s’estan fent amb els diners del FEIL (Fons Estatl de Inversions Locals) i va reconèixer que “Ens ha caigut el Pla Zapatero del cel”. Respecte a les obres que s’estan fent va explicar que la millora dels jardins de Can Costa ja estaven acabades (es van inaugurar dimarts), que les rotondes i la pista de la Roca estaven en procés i que havien deixat pel setembre l’asfaltat de carrers i la climatització i el cobriment de part de la teulada de Can Costa i Font.

La presentació a la reelecció

Respecte a la pregunta de si es tornarà a presentar d’aquí dos anys (Vídeo superior a partir del minut 3:15), en Lluís va dir que estava molt il•lusionat i que si les eleccions fossin ara mateix diria que si.

Tot i així, va deixar clar que aquest es un tema que decidirà l’any vinent i que ho farà en funció del que percebi del poble, tot i que “Si les eleccions fossin ara percebo que em tornaria a presentar”.

Verdaguer va reconèixer que malgrat que ser alcalde “És una feina esgotadora”, està molt orgullós de la feina feta i que la gent del carrer que el paren estan contents amb la tasca de l’Ajuntament.

La polèmica amb ERC

Respecte a la polèmica que ara mateix hi ha a l’Ajuntament amb el grup d’ERC i el secretari de la corporació, Verdaguer va dir que es penedia de no haver actuat abans. Recordem que en el ple del mes de maig l’alcalde va fer callar tant el secretari, Lleonard Ferrer, com el portaveu d’ERC, Toni Casassas, que se les van tenir per l’aprovació del primer punt de l’ordre del dia.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=DnaLununErM]

L’alcalde que va dir que “encara ningú m’ha sabut dir com ho havia d’haver aturat”, es va lamentar d’haver estat massa permissiu i va explicar que ja havia parlat amb el secretari i aquest havia manifestat la voluntat de parlar-ne i que amb ERC havien quedat la setmana vinent per buscar una sortida, tot i que va apuntar que“La solució no la té l’alcalde” .

Verdaguer va reconèixer que ell mai abandonaria un Ple i tot i que ha de respectar la decisió de la oposició, creia que “no és la millor manera de defensar les idees”. Finalment també va manifestar que li havien molestat les declaracions d’en Toni Casassas perquè ”ni l’alcalde ni cap regidor del meu grup han insultat mai a ningú”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments