Inici Notícies Lluís Recoder serà divendres a Taradell per parlar del canvi climàtic

Lluís Recoder serà divendres a Taradell per parlar del canvi climàtic

0
COMPARTIR

Agenda

Divendres a les 8 del vespre a la sala del mig de Can Costa i Font la “Casa Gran del Catalanisme” i la “Al Gore Foundation” organitzen la xerrada-col•loqui sobre el canvi climàtic anomenada “El Canvi climàtic… una veritat inqüestionable”.

La conferencia anirà a càrrec de l’actual alcalde de Sant Cugat Lluís Recoder que és membre de fundador de “Globe” i membre del “Climate Project” i de “Al Gore Foundation”. A la taula l’acompanyaran el Diputat de Convergència taradellenc Francesc Homs, responsable de la Casa Gran i l’alcalde de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments