Inici Actualitat Troben un maletí ple de diners al voltant dels Jardins de Can...

Troben un maletí ple de diners al voltant dels Jardins de Can Costa

2
COMPARTIR

La setmana passada una parella de taradellencs van trobar un maletí perdut al voltant dels jardins de Can Costa.

Quan el van obrir van quedar estorats de la quantitat de diners que hi havia i al no trobar cap identificació del propietari el van portar a l’Ajuntament.

A l’Ajuntament els van dir que el custodiarien i buscarien el propietari, tambe els van demanar un telefon per si el propietari els hi volia agrair i els van dir que en cas de que ningú reclamés els diners se’ls podrien quedar . Protecció Civil de Taradell va analitzar el maletí i tot i que no van trobar cap identificatiu del propietari, si que van trobar-hi un talonari que els va permetre identificar una persona que va recollir el maletí més tard.

Segons van informar a Ràdio Taradell (web) sembla que l’home va deixar el maletí damunt del cotxe i, despistat, va arrancar el vehicle sense endreçar-lo i aquest va caure al terra.

El que desconeixem és si els bons taradellencs que van trobar el maletí i el van portar a l’Ajuntament van rebre cap agraïment. En tot cas des d’aqui els felicitem per la seva conducta.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
16 juny 2009 9:19

Si la parella volia mes agraiment que s'hagues kedat els diners! O com a minim una part!
Una mica raro si k es… Quanta gent porta moltissims diners en una maleti o bossa i sel's deixa sobre el cotxe? Jo tan sols k porti 200€ a la cartera ja no em trek la ma de la butxaca. No soc capas d'imaginarme porta una bossa amb mils d'euros i no portarla agafada com si fos part de mi!

Carles
Carles
15 juny 2009 10:32

Jo conec personalment a la parella que va tornar els diners trobats, que per cert era una quantitat que fa treure el singlot de cop, vaja una quantitat impressionant. Ho van fer sense esperar res mes que la satisfacció personal de haver obrat com cal. Si que van rebre un agraïment,un agraïment que donat el fet i la quantitat que el propietari va recuperar és el mes ridícul que us podeu imaginar. Això si, els va donar una tarja per si algun dia volien llogar un vehicle(pagant naturalment). Amb una abrasada i un moltes gràcies és quedat molt millor. Senyor… Llegeix més »