Inici Notícies Maria Estrada de Les Pinediques, distingida en el concurs d’anglès The Fonix...

Maria Estrada de Les Pinediques, distingida en el concurs d’anglès The Fonix 2009

0
COMPARTIR

Noticies

Segons informa El 9 Nou (noticia) la Maria Estrada, una alumna de les Pinediques que té 12 anys, ha estat distingida en el concurs d’anglès The Fonix 2009.

La Maria ha destacat en la fase final del segon Concurs d’Anglès Interescolar de Catalunya, anomenat The Fonix 2009. En aquest certamen, organitzat per entitats educatives públiques i privades, amb el suport del Departament d’Educació, hi han participat fins a 25.000 escolars catalans.

Després de superar les proves al centre i de passar la fase provincial, Estrada va accedir al reduït grup d’alumnes premiats en la prova final, que incloïa un exercici de conversa, un examen escrit i la confecció d’un text.

Els premis van entregar-se a Barcelona, amb la presència dels estudiants més brillants de cinquè de Primària a segon de Batxillerat. La Maria va obtenir la quarta millor qualificació de la seva categoria –sisè de Primària–, una nota acreditada amb un diploma i premiada amb un curs en línia d’anglès subvencionat durant un any.

Font i Fotografia: El 9 Nou

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments