Inici Notícies Diumenge es fa l’Homenatge a la Vellesa

Diumenge es fa l’Homenatge a la Vellesa

0
COMPARTIR

Agenda


Aquest diumenge es celebra a Taradell el 55è Homenatge a la vellesa. La Festa començarà a les 11 del matí al davant de l’església amb la rebuda i concentració dels avis homenatjats acompanyats dels seus padrins, el consistori municipal, el patronat de la vellesa, l’hereu i la pubilla.

A 2/4 de 12 commençarà la Missa amb l’acompanyament del Cor Parroquial que al final de l’ofici oferiran la canço “El Vell Pescador”. També actuaran els alumnes del col·legi Sant Genís i Santa Agnés i la Cobla Genisenca.

A la 1 del migdia al pati de la rectoria hi haurà un vermut popular amb una ballada de sardanes i cap a les 2 del migdia els avis aniran cap a Can Costa i Font per fer el dinar de la Festa. Després de dinar s’imposarà la insígnia del Patronat a tots els avis homenatjats per primera vegada i l’alcalde dirigirà unes paraules. La Festa s’acabarà amb un actuació del grup taradellenc “Tastets de Gospel”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments