Inici Notícies 7.3% de participació a 2/4 de 12 del mati

7.3% de participació a 2/4 de 12 del mati

0
COMPARTIR

Especial seguiment eleccions

A 2/4 de 12 del mati havien anat a votar a Taradell un 7.3% dels votants del cens.

Aquestes dades són més baixes que les de les darreres municipals on a aquesta hora havien votat un 15.5%, de les del Parlament amb una participació del 14.6% i de les darreres estatals on havien votat ja un 14.2%.

Respecte a les darreres europees no tenim dades a les 11:30 però si que es van acabar amb un 39.8% de participació a Taradell. Les darreres Municipals van tenir un 66% de participació final que és la mateixa xifra de les ultimes eleccions al Parlament. En les darreres eleccions estatals la participació va ser lleugerament més alta i va acabar amb 71% de participació.

Taradell Bloc us anirà donant les dades de participació al llarg del dia. Mirarem de tenir una nova informació al tall de les 13h, 17h, 19h i la darrera dada final a les 20h.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments