Inici Actualitat Esquerra no assistirà al Ple d’avui

Esquerra no assistirà al Ple d’avui

0
COMPARTIR

El grup d’Esquerra Republicana de Taradell ha enviat una nota de premsa en la qual informa que aquesta setmana ha fet arribar una proposta a l’equip de Govern per tal de desencallar la situació que hi ha actualment al consistori.

Aquest vespre hi ha convocat un ple ordinari a 2/4 de 10 del vespre a la sala de plens, al qual en principi els regidors d’Esquerra no assistiran. El grup d’Esquerra esta a l’espera d’una resposta de l’equip de govern que pugui desencallar la situació generada arran del darrer ple on el secretari de l’Ajuntament va menystenir al regidor republicà dient-li “cadaver politic”.

L’ordre del dia del ple d’avui és el següent:

a) Propostes de Dictàmens
1.- Aprovar, si s’escau, l’acta de la sessió anterior.
2.- Aprovar, si s’escau, la cessió gratuïta d’un dret de pas propossat per Tempo Habitatges, S.L., a la prolongació del carrer de Tona.
3.- Aprovar, si s’escau, la modificació del contracte de la concessió administrativa de l’ús d’un terreny de domini públic, situat al carrer Santa Fe, s/n, de la urbanització Miranda La Plana-La Roca de Taradell feta a Masia La Roca, S.L.

b) Mocions
4.a.- Moció.

c) Comunicacions diverses al ple i Control d’òrgans municipals
5.- Comunicacions diverses al ple
6.- Control d’òrgans municipals, precs i preguntes

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments