Inici Notícies Dissabte fes un “Tastet de Gospel” a Can Costa

Dissabte fes un “Tastet de Gospel” a Can Costa

0
COMPARTIR

Agenda

Aquest dissabte el grup taradellenc “Tastet de Gospel” juntament amb el conjunt Coral Instrumental de Cerdanyola “Veus sense fronteres” oferiran el “Concert sense fronteres” a les 10 del vespre al Centre Cultural Costa i Font.

“Tastet de Gospel” és un conjunt coral – instrumental que es va crear al gener del 2007 per iniciativa de l’AMPA de l’escola de Música de Taradell. Va aplegar una colla de pares, mares i alumnes adults amb l’objectiu d’oferir una única actuació dins el cicle de concerts 2007 de l’Escola de Música. El resultat va ser un èxit, així que es va decidir donar-li continuïtat al grup.

Hores d’ara el “Tastet de Gospel” aposta per la seva consolidació i acull gent de diversa procedència fins arribar a unes 40 persones. Els assajos són els dimecres a les 10 del vespre al Centre Cultural Costa i Font de Taradell.

El repertori està format bàsicament per temes Gospel tradicionals i contemporanis americans cantats a quatre veus: “Take me Back”, “Down by the riverside”, “Jesus is the answer”, “Happy Day”, “Oh when the Saints go marchin’ in”…

A més del cor, dirigit per Guillem Prat,“Tastet de Gospel” compta amb un acompanyament instrumental format per quatre músics de la comarca: Gemma Solà al piano, Xavi Solé a la guitarra, Joan Rovira al baix i Arnau Altimir a la bateria.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments