Inici Notícies Amb els ulls a la punta dels dits, taller de paraules per...

Amb els ulls a la punta dels dits, taller de paraules per a nadons a la Biblioteca

0
COMPARTIR

Agenda

La Biblioteca de Taradell segueix amb la bona dinàmica habitual de programació d’activitats per a tots els públics, i avui ofereix un taller de narració de contes per a nadons de 1 a 2 anys.

El taller que va a càrrec d’Elisabet Ulibarri pretén descobrir la importància de l’experiència sensitiva amb els més petit que a partir del tacte despertaran els seus somriures i descobriran tot un nou món.

“Amb els ulls a la punta dels dits, paraules per a nadons” començarà a les 6 de la tarda a la Biblioteca, tot i que les places són limitades i cal haver fet una inscripció prèvia a la mateixa Biblioteca (938801056).

El Barça amb pantalla gegant a Can Costa

Recordeu que a partir de 3/4 de 9 del vespre es podrà seguir la final de la Champions entre el Barça i el Manchester a la pantalla gegant que els de Ràdio Taradell han muntat al Centre Cultural de Can Costa i Font.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments