Inici Notícies Cap rastre de les Europees

Cap rastre de les Europees

2
COMPARTIR

Foto Denuncia

Dijous va començar la campanya de les eleccions europees que es decidiran el proper 7 de juny però a Taradell encara no es nota.

La brigada de l’Ajuntament va muntar la setmana passada els típics suports de fusta per tal que els partits puguin posar la publicitat electoral, però ahir al vespre (3 dies després de l’inici de la campanya) aquests encara no havien estat utilitzats per cap partit i només s’hi podien veure restes de cartells de les darreres eleccions municipals.

Tothom parla de la desafecció ciutadana cap a la política i s’espera una gran abstenció per aquestes europees (inferior al 30%), però cal que els partits creïn el clima adient a favor de la participació i aconsegueixin que la gent s’atansi als col•legis electorals el proper 7 de juny.COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
politòleg
27 maig 2009 17:34

… o potser és massa important per a deixar-ho en quatre cartells: europees 2009: manual per no perdre’s-hi

Bernat
Bernat
25 maig 2009 13:03

Potser ni els propis polítics creuen amb el que diuen, i s’estimen més no donar-ho a coneixer …