Inici Notícies Casassas: “Em plantejo deixar l’Ajuntament”

Casassas: “Em plantejo deixar l’Ajuntament”

0
COMPARTIR

Ajuntament

Toni Casassas, portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Taradell, va assistir aquest dissabte al programa “L’Andana” de Ràdio Taradell (web) a parlar de l’abandonament del grup d’ERC del passat ple de maig. (noticia) i (nota de premsa).

Casassas va fer unes contundents declaracions en les quals assegura que es planteja plegar de l’Ajuntament si no se li garanteix el respecte que es mereix. Casassas va desvetllar que avui dilluns té una reunió amb l’alcalde de qui espera rebre’n disculpes per la seva actuació en el darrer ple.

En Toni també va parlar del secretari de qui va demanar que se li obris un expedient per insultar els membres d’ERC i va acusar-lo d’haver pressionat a l’equip de govern per tal de fer les coses a la seva manera i de saltar-se la legalitat amb la zona blava de davant de l’Ajuntament.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=4FfUvR7awbg]

Declaracions d’en Toni Casassas

Les disculpes de l’alcalde

“El primer que cal és una disculpa de l’alcalde, Lluís Verdaguer, en persona. De problemes no n’hi hauria si anéssim al ple i votéssim sí a tot, però volem vetllar per la legalitat i perquè la nostra visió del programa pugui tirar endavant. Caldria obrir un expedient al secretari, perquè ha insultat reiteradament els membres d’ERC”.

Plegar de l’Ajuntament

“Sí, em plantejo deixar l’Ajuntament. N’estic fart”. “Dilluns en parlarem amb l’alcalde. Però a títol personal arribes al cap del camí. Si no se’m garanteix un respecte com a persona i la consideració que toca, i que no em trobaré constantment amb el paternalisme de Verdaguer, que considera que qualsevol cosa que dic és demagògia, particularment arribes a un punt de dir que a l’Ajuntament de Taradell porto molts anys picant pedra.

Les pressions del secretari a l’equip de Govern

“El desembre del 2007, vam demanar que es retirés un punt de l’ordre del dia, perquè l’expedient estava buit. L’alcalde ens va fer cas, en contra del que li recomanava el secretari. La setmana següent, el secretari es va negar a tramitar el PUOSC, la subvenció més important que pot demanar l’Ajuntament. Ho va haver de fer una altra persona i tot perquè l’equip de govern va fer cas a Esquerra. Això ens ho va explicar, en persona, el mateixa alcalde”.

El secretari i la legalitat

“Hi ha persones a qui no se’ls ha parat mai els peus. És l’assessor legal, ens ho diu constantment. Si tu vas a les 9 del matí davant de l’Ajuntament, veuràs que hi ha el seu cotxe i a les 2 continua allà, on hi ha zona blava. La resta de ciutadans han de posar un rellotge i complir. Ell no. Ningú no li ha dit mai que com a assessor legal de l’Ajuntament hauria de donar exemple”.

Nota: Volem agrair a Ràdio Taradell la cessió de l’audio de les declaracions.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments