Inici Actualitat El SOP’ART canvia de data i es farà el proper 23 de...

El SOP’ART canvia de data i es farà el proper 23 de maig al Terra Endins

0
COMPARTIR

El quart SOP’ART, el sopar que fan els artistes del col•lectiu Espai Món-Rodó juntament amb Terra Endins, canvia de data i d’estació i es farà el proper dissabte 23 de maig. Si abans es feia a l’Hivern, aquest any han decidit fer-lo a la primavera per poder aprofitar el bon temps i gaudir del jardí i la carpa exterior que té el restaurant per tal de poder convidar més gent.

El SOP’ART és una vetllada de maridatge de diverses vessants de les arts –plàstiques, literàries, musicals i culinària. És una trobada interactiva entre amics amants del món de l’art, en el decurs de la qual es podran degustar creacions gastronòmiques de l’equip de cuina del restaurant Terra Endins de Taradell, i també un seguit d’accions artístiques al voltant d’un tema sorpresa.

Si hi voleu anar, heu d’anar a comprar la butlleta de participació (16 euros) abans del 20 de maig a la botiga de marcs “Ca l’oliaire vell” o a la farmàcia de l’Antonia. També caldrà que el dia del sopar porteu a la vostra vestimenta o complements alguna cosa de color vermell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments