Inici Notícies Demà es fa el Ple ordinari de Maig

Demà es fa el Ple ordinari de Maig

0
COMPARTIR

Ajuntament

El Ple d’aquest mes de maig no es farà en un dijous sinó que es farà demà dimarts.

Avui aquest vespre hi ha convocada la comissió informativa i demà a 2/4 de 10 del vespre a la sala de Plens de l’Ajuntament es celebrarà el Ple que ha de decidir els contractistes que faran els projectes de les obres del FEIL (Fons Estatal de Inversions Locals). A banda d’aquestes obres que finalment no s’han fet amb un Ple extraordinari, demà també s’aprovarà, entre altres coses, el cens del 2008, la modificació de l’ordenança de circulació o les subvencions culturals i esportives del 2009.

El Ple de demà és el darrer abans de les eleccions europees i potseer també caldria fer el sorteig per escollir les persones que han d’anar a les meses el dia 7 de juny.

Us deixem amb l’ordre del dia:

A) Propostes de dictàmens.

1.- Aprovar, si s’escau, l’acte de la sessió anterior.
2.- Aprovar, si s’escau, inicialment el resum numèric general del padró municipal d’habitants a 31 de desembre de 2008.
3.- Aprovar, si escau, inicialment l’expedient de modificació de la ordenança municipal reguladora de circulació de Taradell.
4.- Aprovar l’adjudicació provisional de la licitació pública, de tramitació urgent, procediment de selecció de contractista negociat sense publicitat i forma d’adjudicació a l’oferta econòmicament més avantatjosa amb més d’un criteri de valoració, del contracte d’obres per a l’execució del projecte tècnic de “Urbanització de la zona verda del carrer de Vic, cantonada amb el carrer Vilanova”, expedient núm. 3/2009 FEIL.
5.- Aprovar l’adjudicació provisional de la licitació pública, de tramitació urgent, procediment de selecció de contractista negociat sense publicitat i forma d’adjudicació a l’oferta econòmicament més avantatjosa amb més d’un criteri de valoració, del contracte d’obres per a l’execució del projecte tècnic de l’obra local ordinària “Pista poliesportiva descoberta a la urbanització de ‘Miranda La Plana’-La Roca”, expedient núm. 5/2009 FEIL.
6.- Aprovar l’adjudicació provisional de la licitació pública, de tramitació urgent, procediment de selecció de contractista negociat sense publicitat i forma d’adjudicació a l’oferta econòmicament més avantatjosa amb més d’un criteri de valoració, del contracte d’obres per a l’execució del projecte tècnic de l’obra local ordinària “Renovació de la Plaça del Sól”, expedient núm. 6/2009 FEIL.
7.- Aprovar l’adjudicació provisional de la licitació pública, de tramitació urgent, procediment de selecció de contractista negociat sense publicitat i forma d’adjudicació a l’oferta econòmicament més avantatjosa amb més d’un criteri de valoració, del contracte d’obres per a l’execució del projecte tècnic de l’obra local ordinària “Millora de l’aïllament tèrmic i de la instal•lació de climatització del Centre Cultural Costa i Font”, i la convocatòria de la licitació expedient núm. 1/2009 FEIL.
8.- Aprovar, si escau, l’atorgament de subvencions esportives i culturals any 2009.
9.- Aprovar, si escau, l’esborrany de conveni per a l’encomanda de gestió per a la promoció d’habitatge dotacional sobre parcel•les de terreny de titularitat municipal, entre el Consell Comarcal d’Osona i l’Ajuntament de Taradell.
10.- Aprovar, si escau, l’encomana del Consell Comarcal d’Osona de l’Ajuntament de Taradell per a endegar un projecte constructiu d’habitatges de caràcter dotacional.
11- Aprovar, si escau, la ratificació de la resolució núm. 18 de la Junta de Govern Local del 4 de maig de 2009.
12.- Aprovar, si escau, l’esborrany del conveni de col•laboració entre la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Les Masies de Roca, Santa Eugènia de Berga, de Seva i de Taradell, i l’ADF Portal de les Guillaries del Pla de vigilància complementaria d’incendis forestals per a l’any 2009.
13.- Aprovar, si escau, la delegació de les funcions de liquidació, inspecció i recaptació de la Taxa per la prestació de serveis de la deixalleria municipal a la Diputació de Barcelona, organisme de Gestió Tributaria.
14.- Aprovar, si escau, la proposta de document d’adhesió per a la difusió de la Festa de l’Esport i l’assoliment del dia de l’esport a Europa.

B) Mocions.

11.A.- Moció.

C) Comunicacions diverses al Ple i Control d’Òrgans Municipals.

12.- Comunicacions diverses al Ple.
13.- Control d’Òrgans Municipals, Precs i Preguntes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments