Inici Notícies Oriol Pujol i David Madi seran a Taradell aquest mes de maig

Oriol Pujol i David Madi seran a Taradell aquest mes de maig

0
COMPARTIR

Agenda

La secció local de CDC (Convergència Democràtica de Catalunya) ha organitzat per aquest mes de maig un parell d’actes amb dirigents importants del partit, sota la consigna “Si sumem, podem”.


Aquest divendres a 2/4 de 9 del vespre a Can Costa i Font es farà una conferència a càrrec d’en David Madí i Cendrós, secretari executiu de comunicació de CDC, que sota el nom de “Superar la crisis – Aixecar Catalunya” presentarà les propostes concretes del seu partit, que l’Artur Mas va fer públiques el mes passat.

El segon acte previst es farà el dia 19 de maig amb l’Oriol Pujol, Portaveu parlamentari de Convergència i Unió. El format aquesta vegada serà un sopar al Restaurant la Roca on de manera informal es comentarà tota l’activitat parlamentaria del partit.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments