Inici Notícies La Nit de les Joguines

La Nit de les Joguines

0
COMPARTIR

Cartes del Lector

Eva Leucó
Biblioteca Antoni Pladevall i Font

Divendres passat, dia 24 es va representar a Taradell La Nit de les joguines, espectacle poètic. Aquest espectacle és la cloenda dels “Tallers de poesia” que els alumnes de 5è i 6è de primària de les escoles de Taradell: CEIP El Gurri, CEIP Les Pinediques,Sant Genís i Santa Agnès, han estat fent durant aquest curs a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell.

Aquests tallers, organitzats des de la biblioteca amb la col•laboració del Centre de Recursos Pedagògics, pretenen aproximar als alumnes al llenguatge poètic. A través d’exercicis de vocalització, dicció , expressió i interpretació, els alumnes descobreixen una altra manera de llegir i interpretar la poesia.

L’espectacle, dirigit per Montse Vilà i Xavier Font, consisteix en la interpretació d’un recull de contes escrits en vers, uns contes que estan guardats dins d’una capsa màgica, una capsa i una colla de joguines que a la nit es desperten per jugar.

Una estona en què tot és possible… perquè la fantasia és qui parla.

Gràcies


COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments