Inici Notícies El Barça en pantalla gegant

El Barça en pantalla gegant

0
COMPARTIR

Agenda

El Barça ha arribat a final de temporada i li queden tres o quatre partits decisius que es podran veure amb una pantalla gegant al Centre Cultural Costa i Font gràcies a la iniciativa de Ràdio Taradell.

El primer partit serà el derbi amb el Madrid aquest proper dissabte a les 8 del vespre i en el qual el Barça pot deixar sentenciada la Lliga. El segon partit serà el de la tornada de semifinals contra el Chelsea que es disputarà dimecres vinent a 3/4 de 9 del vespre. I el tercer partit serà la final de la Copa del Rei contra el Bilbao que és jugarà el proper 13 de maig a les 9 del vespre a Valencia.

A més, si el Barça arriba a la Final de la Champions League a Roma que es disputarà el dimecres 27 de maig, també el podrem anar a veure al Centre Cultural.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments