Inici Actualitat Comencen les preinscripcions a les llars d’infants

Comencen les preinscripcions a les llars d’infants

0
COMPARTIR

Dilluns vinent s’inicia el període de les preinscripcions d’ensenyaments de primer cicle d’educació infantil per el proper curs 2009-2010. El periode acabarà el proper 15 de maig.

A Taradell hi ha dues escoles bressol municipals, La Xarranca i La Baldufa , que estan gestionades per una mateixa fundació: Fundació Privada d’Escoles Bressol Municipals de Taradell i que dissabte passat van fer una jornada de portes obertes per mostrar les instal•lacions.

Per tal de fer les preinscipcions cal anar a les escoles en una franja horària determinada. Si es vol anar a La Xarranca, l’Escola Bressol que esta ubicada al Carrer Catalunya just darrera de Can Costa, cal anar-hi els dilluns de 3 a 6 de la tarda o be el dimecres de 9 a 12 o de 3 a 4 o be el divendres al mati. Si es vol fer la preinscripció a La Baldufa, situada al Carrer Mossèn Cinto Verdaguer darrera de la Rectoria, cal anar-hi el dimarts o el dijous al mati (9 a 12) o be el dimecres de 3 a 6 o el dijous de 3 a 4.

Una vegada fetes les preinscripcions, cap el dia 21 de maig es publicaran les llistes amb el barem provisional i es donaran uns 3 dies per fer al•legacions. Finalment a principis del mes de juny es publicaran les llistes definitives i es procedirà a fer la matriculació.

Foto corresponent a la inauguració de La Baldufa de l’any passat
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments